Get Adobe Flash player

Споделено пътуване - Mitfahrzentrale - Car-sharing Travel


Уважаеми клиенти на ЕвроАсистънс24,

Имаме удоволствието да ви предложим най-новата БЕЗПЛАТНА услуга по програмата за Асистънс, а именно СПОДЕЛЕНОТО ПЪТУВАНЕ С АВТОМОБИЛ изключително и само за членове на програмата!

Как функционира?

1. Преценявате, че искате да пътувате до определена точка, обикновенно извън населеното място, но бихте искали да спестите от разходите за гориво, като си разделите разходите с някой, но не знаете с кого!

2. Определяте деня, часът на тръгване, дестинацията, мястото на тръгване, броят допустими пътници, както и изискваната от вас сума, част от вашите разходи! Също и начина, по който да ви свържем с евентуално заинтересовани други членове, които биха пътували с вас – съответно мейл и/или телефон!

3. Когато сте готови можете да звъннете на 0700 112 77 (не по-късно от 24 часа от момента на тръгване! / за препоръчване е поне 72 часа по-рано!) и да заявите желание да поканите друг член по програмата, който евентуално би се възползвал!

4. От оператора, който приема заявката получавате съответен номер, който номер получава и съответния заинтересован и по който се движи кореспонденцията!

5. До 18:00 часа на датата от заявката ви, ние информираме останалите членове по мейл, за подадена заявка за дестинация, като предоставянето на вашия телефон или мейл, ще стане след обратно обаждане от заинтересования пътник към нас!

6. Същата логика прилагаме и за членове, които нямат транспорт, но биха искали да информират (попитат) други, които възнамеряват да пътуват, за да си поделят разноските! Така в рамките на няколко стъпки, вие имате идеалната възможност, да намалите разходите за пътуване и както практиката показва, дори да осъществите полезни контакти с нови хора или най-малкото да имате добра и сигурна компания за дълго пътуване!

Пример за намаляване на разходите: Разходът София/Пловдив е около 30 до 50 лева. В случай, че още някой пътува с вас имате възможност да си намалите разхода с минимум 15 лева, което би било минималната разумна сума за получаване от вашия спътник!

По отношение на сигурността: Ползването на услугата още веднъж е възможна САМО за членове, предварително регистрирани към нас, а не просто случайни пътници!

В случай на интерес екипът на ЕвроАсистънс24 е на разположение за съдействие! Ползването на услугата е възможна веднага след получаване на настоящия мейл!

За общи условия натиснете тук!

Поздрави,

Екипът на ЕвроАсистънс24