Get Adobe Flash player

Очаквайте нова услуга - "Споделено пътуване"

Поради нуждата от подобна услуга за България, взимайки пример от Европейските държави, работим по нов проект - "Споделено пътуване" т.нар. "Mitfahrzentrale" или "Car-sharing services".

С оглед високите разходи за пътуване между градовете, възможността за нови социални контакти, идеята да пътуваш заедно с интересни хора и бъдещи добри запознанства, а и дори да намерите друг родител, който да води детето Ви заедно с неговото собствено на детска градина или училище.. Безценно!

Има хиляди приложения, които могат да се намерят за въпросната добре позната в Германия и Англия услуга. Тя ще се предлага за нашите абонирани клиенти, като ежеседмично ще се прилага бюлетин с възможни пътувания от други потребители, които търсят компания за споделяне на пътните разходи.

Услугата е сигурна, тъй като ще разполагате с контактите на човека, който предлага или търси дадено споделено пътуване и ще може да се уговорите предварително и да разберете всичко, което Ви интересува.

Убедени сме, че въпросната услуга ще стане голям хит сред модерните българи и с идеите си желаем да сме едни от първите в България, които предлагат такъв "сървис" на своите клиенти.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НАТИСНЕТЕ ТУК!

Екип "Евроасистънс 24" България